‘Fantasierijk wordt vijfde themagebied Efteling’

efteling

De attractie Symbolica zal vanaf de opening tot het nieuwe themagebied ‘Fantasierijk’ gaan behoren, zo melden insiders aan Vijf Zintuigen. Fantasierijk wordt het vijfde themagebied van het park naast Marerijk, Reizenrijk, Ruigrijk en Anderrijk. Fantasierijk strekt zich straks uit van entreegebouw Het Huys van de Vijf Zintuigen tot en met Symbolica, dus inclusief de PardoesPromenade, Polles Keuken en het Efteling Theater. Naar verluid ‘verhuist’ ook Aquanura van Anderrijk naar het nieuwe themagebied. Op de Eftelingplattegrond zal Fantasierijk straks een paars vaandeltje krijgen.

Op de huidige plattegrond staat het gebouw van Symbolica ingetekend zonder wachtrij en wordt nog niet genoemd in de attractielijst. Waarschijnlijk zal de introductie van Fantasierijk samen gaan met de opening van Symbolica.

Sinds enkele weken wordt er in het park hard gewerkt aan het opknappen van de PardoesPromenade. Zo zijn op dit moment de meeste Wonderwachters verdwenen voor een grote onderhoudsbeurt en is het hekwerk opnieuw geschilderd.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed