Toegangsprijs Efteling stijgt in 2017

eftelingDe toegangsprijs van de Efteling is onlangs met €1,- verhoogt. Bezoekers moeten aan de kassa tegenwoordig €37,50 betalen om het attractiepark te mogen bezoeken. Online krijgen zij €2,- korting en bedraagt de entreeprijs €35,50 welke geldig zijn tot februari 2018 (m.u.z. juli & augustus). Het verschil met voorgaande jaren is dat de online prijs ook in het zomerseizoen met €2,- stijgt. De prijs aan de kassa wordt dit jaar €39,50 en wanneer met via de Efteling website een ticket koopt moet men €37,50 betalen voor de maanden juli & augustus.

>Ook de prijzen voor Ticket Extra en Ticket Luxe worden met één euro verhoogt naar €47,50 (€45,50 online) en €67,50 (€65,50 online) welke geldig zijn t/m februari 2018. Ook deze tickets worden in het hoogseizoen ook met €2,- verhoogt. Wanneer men via de website van de Efteling tickets bestelt moet men dus goed opletten voor welke periode zij tickets bestellen. Tickets die voor het voor- en naseizoen geldig zijn, zijn niet bruikbaar tijdens de zomermaanden (juli & augustus).

De prijzen voor de abonnementen en het parkeertarief blijven ongewijzigd. Meer informatie over tickets en prijzen staan op de Efteling Website.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed