Bouw wachtrij Symbolica vordert gestaag

eftelingDe lente komt er langzaam maar zeker aan en dat betekent dat de Efteling hard kan gaan werken aan de omgeving van Symbolica, de nieuwe jubileumattractie voor het 65-jarig jubileum van het attractiepark. De afgelopen periode werd er al hard gewerkt aan het aanleggen van diverse paden en velden met klinkers waar later de wachtrij gaat komen. Op 8 februari werd er gestart met het bouwen van de twee grote overkappingen die straks bescherming moeten bieden aan de wachtende bezoekers. Ook is men druk bezig met het plaatsen van diverse grote bomen.

De twee paviljoens maken onderdeel uit van de paleistuinen van Symbolica. De bezoeker betreedt deze paleistuin straks via een statige poort en een echte Levensbron waarna men verder slingert door natuurgebieden om langzaam bij het paleis te arriveren. De paviljoens staan net voor trappen richting de paleisdeuren. Bouwvakkers zijn druk in de weer om de bronskleurige staalconstructies in elkaar te zetten. Later zullen zij afgewerkt worden zodat de wachtende bezoekers uit de hete zon of regen staan.

Symbolica is de jubileumattractie van de Efteling namens het 65-jarig bestaand van het attractiepark. De attractie opent medio zomer 2017.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed