Bouwvorderingen Loonsche Land Efteling

eftelingDeze week maakte De Efteling bekend dat de bouwwerkzaamheden van Vakantiepark Loonsche Land sneller gaan dan gepland. Hierdoor is de opening van het vakantiepark vervroegd naar 31 mei 2017. Leuk detail is dat op deze dag De Efteling precies 65 jaar bestaat. Een goede reden voor ons om vandaag een bezoek te brengen aan de bouw van het nieuwe vakantiepark Loonsche Land van De Efteling. Grote delen van de steigers van het Loonsche Land zijn al verwijderd en ook de aanleg van de parkeerplaats is bijna compleet.

Vandaag konden wij ook ontdekken waar het looppad vanuit het vakantiepark naar De Efteling komt te liggen. Zoals onder in het filmpje is te zien kun je duidelijk het afgegraven stuk zien waar straks het wandelpad komt. Verderop liggen al diverse duinen, worden plassen en beekjes aangelegd en wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de diverse vakantiehuisjes. Het is nu wachten op het bereiken van het hoogste punt van het Loonsche Land hotel. Over ruim 4 maanden kunnen de eerste gasten het vakantiepark gaan bezoeken. Wij zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Het reserveren van een overnachting in Vakantiepark Loonsche Land kan op diverse websites waaronder die van Bungalowspecials.nl.

Bron: Pretparkreizen.nl

SpeelgoedSpeelgoed