Vanaf deze vrijdag: de Making-of van Symbolica

Vanaf aanstaande vrijdag 16 december begint de Efteling met het uitzenden van een making-of serie van de nieuwe attractie Symbolica. Dit meldt de Efteling gisteren via de social media. Maandelijks krijgen we in een nieuwe aflevering een kijkje achter de schermen bij de bouw van de attractie in aanbouw, die in de zomer van 2017 opengaat. Gisteren verscheen een teaser waarin de eerste bouw- en voorbereidingswerkzaamheden worden getoond, evenals Efteling-ontwerper Sander de Bruijn die druk aan het schetsen is. Ook het blad Wonder, dat deze week weer exclusief bij alle Eftelingabonnees op de mat valt, schenkt veel aandacht aan Symbolica.

In het blad staat onder meer een interview met lakei O.J. Punctuel, die de bezoekers straks tijdens een voorshow welkom gaat heten in het paleis. Eerder verscheen er al een concept-art van deze scene.

De making-of afleveringen zijn exclusief te zien op het Efteling YouTube-kanaal. Ook van eerdere grote attracties zoals Baron 1898 verscheen een hele serie, van eerste ideeën via ontwerpen naar de daadwerkelijke bouw. De afleveringen zijn ook te zien op de nieuwspagina van Efteling Fanzine.


Bron: vijfzintuigen.nl

WIJ BRENGEN DE EFTELING BIJ JE THUIS!

Kantoor en schoolKantoor en school

Eén reactie op “Vanaf deze vrijdag: de Making-of van Symbolica

Reageren is niet mogelijk.