Vakantiepark Loonsche Land: de bouwvorderingen

eftelingVorige week behaalde De Efteling het hoogste punt met Symbolica, de nieuwste attractie die in 2017 voor het eerst haar deuren zal openen. Symbolica zal de duurste attractie ooit worden van De Efteling. Naast dit grote bouwproject is er direct naast het pretpark nog een enorm project gaande. Hier bouwt De Efteling een compleet nieuw vakantiepark genaamd Loonsche Land. Er komen diverse natuurlijke vakantiehuisjes en de blikvanger van het vakantiepark zal het grote Loonsche Land Hotel worden. Het hotel heeft de beschikking over 75 kamers voor 4, 5 of 6 personen.

Ook vind je hier straks het restaurant, de bar, de receptie en kleine shop. Vakantiepark Loonsche Land zal in de loop van 2017 haar poorten voor gasten openen. Samen met het Efteling Hotel en het andere vakantiepark Efteling Bosrijk telt het pretpark straks in totaal drieduizend bedden.

Eergisteren hebben wij op locatie een video gemaakt om je een beeld te geven van de huidige vorderingen van Vakantiepark Loonsche Land. Ook vind je op onze website al meer informatie over Vakantiepark Loonsche Land en de soorten accommodaties.

Bron: Pretparkreizen.nl

SpeelgoedSpeelgoed