Parkeerplaats Eftelingpersoneel bij Raveleijn wordt uitgebreid

eftelingHet aantal parkeerplekken bij Raveleijn dat speciaal gereserveerd is voor het Eftelingpersoneel, wordt uitgebreid. Vanaf volgende week tot medio oktober gaat gewerkt worden om de capaciteit flink te verhogen. Het is de bedoeling dat het personeel binnenkort niet meer kan parkeren achter Carnaval Festival en Vogel Rok, zodat daar ruimte vrij komt voor nieuwe uitbreidingen. Op een interne memo van het Intranet staat vermeld dat na de werkzaamheden alle medewerkers gebruik dienen te gaan maken van het personeelsparkeerterrein bij Raveleijn. Daar zal dan voldoende parkeergelegenheid zijn.

Voor deze uitbreiding wordt een gedeelte van de normale parkeerplaats opgeofferd. Daarbij wordt volgens de memo het straatwerk hersteld en aangepast. Ook zullen er enkele groenvoorzieningen worden aangebracht langs de rijbaan voor doorgaande bezoekers.

Al jaren wordt er gespeculeerd over het verdwijnen van het linker (kleine) gedeelte van de parkeerplaats, waardoor een uitbreiding van het Sprookjesbos mogelijk zou zijn. Of de resterende parkeerplekken aan deze zijde ook daadwerkelijk gaan verdwijnen is niet duidelijk.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed