Nana op vrijdag: het Efteling Kids Testpanel test De Vliegende Hollander

eftelingDaar is die dan….. de vrijdag! Eindelijk! Het weekend komt steeds dichterbij. Het is weer tijd voor jezelf en voor Nana. Vandaag presenteert zij voor de tweede keer het Efteling Kids Testpanel. In deze reeks gaat Nana samen met het Efteling Kids Testpanel op pad om allerlei attracties in de Efteling te testen. Zo checken ze iedere attractie op vijf punten en vellen ze hun oordeel met een eindcijfer. Vandaag testen zij De Vliegende Hollander. Zal deze attractie de test slagen tot het einde der tijden? Kijk snel na de klik!

Kun je niet wachten tot de volgende aflevering en wil je alvast meer weten over alle attracties van de Efteling? Ga dan naar efteling.com/kids.

Wil je geen video missen? Abonneer je dan gratis op het Efteling YouTube kanaal en blijf op de hoogte: http://www.youtube.com/efteling.

Bol AlgemeenBol Algemeen