Flinke uitbreiding zomeravonden in 2017

eftelingWie dit jaar het Negen Pleinen Festijn bezocht kon er niet omheen…. het was (bijna) elke zaterdag extreem druk in de Efteling. Opstoppingen op de autowegen, zoeken naar een parkeerplekje op het knollenveld, wachten op de pendelbus richting ingang….. voor veel mensen bekende termen. Daarom heeft de Efteling nu alvast bekend gemaakt dat vanaf de zomer van 2017 het aantal zomeravonden flink wordt uitgebreid. Zowel op vrijdag- als op de zaterdagen is de Efteling dan tot 23:00 uur geopend. Inderdaad, op de zaterdagen dus een uur eerder dicht. Op alle overige dagen is de Efteling tot 20:00 uur geopend. Hiermee hoopt men de bezoekersstromen in betere banden te leiden en te spreiden.

Het is nog niet bekend wat de gevolgen hier van zijn voor het Negen Pleinen Festijn en of deze sowieso nog door zal gaan. Wel is er op beide avonden (vrijdag en zaterdag) extra entertainment. De uitbreiding van het aantal zomeravonden in 2017 werd gemeld door website Looopings.

Bol AlgemeenBol Algemeen