Negen Vragen Festijn: Wat is je allergrootste droom?

eftelingHet Negen Pleinen Festijn is weer in volle hevigheid losgebarsten! Elke zaterdagavond volop muziek, dans en entertainment en een Efteling die pas om 00:00 uur gaat sluiten. Vorig jaar werd ook het Negen Vragen Festijn in het leven geroepen. Elke week op een ander plein een nieuwe vraag. En waarom dan ook niet de complete serie herhalen? Gewoon, omdat het kan! Vandaag nemen we een kijkje op het sprookjesachtige Ton van de Ven Plein en stellen we de vraag: ‘Wat is je allergrootste droom?’. Kijk voor de antwoorden na de klik!

De negende en laatste editie van het Negen Pleinen Festijn 2016 is morgen. De Efteling is dan geopend van 10:00u. tot 00:00u. Tijdens het Negen Pleinen Festijn geniet je tot middernacht van zwoele zomeravonden gevuld met sprookjesachtige shows, heerlijke lekkernijen en bijzondere ontmoetingen. Bezoek alle attracties en beleef het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. Laat je verrassen door wonderlijk entertainment en heerlijke hapjes in de sfeer van de verschillende pleinen! Bestel snel je tickets met korting voor het Negen Pleinen Festijn op: http://www.efteling.com.

En als bonus…. de negende en laatste Negen Vragen Festijn… omdat het morgen de laatste editie is.

Bol AlgemeenBol Algemeen