Nana op vrijdag: Hoe win je in Joris en de Draak?

eftelingHet is weer vrijdag! En dat is dan weer het einde van je werkweek en het begin van een verdiend weekend. Even tijd voor jezelf en voor Nana. Want iedere vrijdagmiddag presenteert ze een programma waarin wensen in vervulling gaan, vragen worden beantwoord of ze doet een verslag van een actuele gebeurtenis in de Efteling. Dit keer gaat Nana samen met Donne op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe win je in Joris en de Draak?’. En verder doet Nana een belangrijke aankondiging over het Efteling Kids Testpanel. Kijk snel na de klik!

En zoals gezegd…… de aankondiging van Nana van het Efteling Kids Testpanel vanaf 2 september!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bol AlgemeenBol Algemeen