Villa Pardoes verrast Hennie Meijer uit Kaatsheuvel op zijn verjaardag

villa pardoesBij Villa Pardoes in Kaatsheuvel kreeg de zeer bekende Kaatsheuvelnaar Hennie Meijer maandagmiddag een wel heel bijzonder surpriseparty op zijn verjaardag. Hennie was met een smoesje naar Villa Pardoes gelokt om iets nieuws te komen bekijken. Bij aankomst werd hij samen met begeleidster Hanneke Burg van Prisma naar de Poef begeleid. Bij binnenkomst kreeg hij een echte surprise. Familie, vrienden, staf en vrijwilligers van Villa Pardoes, wethouder Kees Grootswagers van de gemeente Loon op Zand, Wijkcoördinator Rene Pagie en vertegenwoordigers van Prisma stonden hem op te wachten.Algemeen directeur Peter Persoon van Villa Pardoes sprak Hennie als eerste toe om hem uit te leggen waarom bij naar Villa Pardoes was gelokt.

Hennie Meijer is al 15 jaar een zeer gewaardeerde Vrijwilliger van Villa Pardoes. (Mede) onder begeleiding van Prisma zet Hennie zich voor meerdere maatschappelijke organisaties in o.a. voor Zorgboerderij Ora et Labora en Villa Pardoes. Zijn hartenwens is om vrijwilliger van Villa Pardoes te kunnen blijven. Door kleding in te zamelen, schilderijen te verkopen, collectebussen te verspreiden en veel andere activiteiten voor Villa Pardoes, is Hennie een lokale ‘Ambassadeur’ van de Villa geworden.

Helaas heeft de scootmobiel waar Hennie van afhankelijk is (vanwege diverse fysieke beperkingen) ‘kuren gekregen’ en heeft hij regelmatig te kampen met defecten. Zijn scootmobiel is bijna zijn ‘eerste levensbehoefte’ want deze zorgt voor de mobiliteit waardoor hij zijn sociale contacten kan onderhouden en zich in kan zetten voor onder andere Villa Pardoes.

Wat is er dan mooier om een nieuwe scootmobiel aan te bieden, op zijn verjaardag nog wel! Om deze hartenwens in vervulling te laten gaan heeft Villa Pardoes bij de Vriendenloterij een aanvraag gedaan bij het Vriendenfonds. Met succes, want het fonds kwam met een mooie donatie van €2.000. Tel daarbij het spaargeld van Hennie en een mooie aanbieding van Scootpallet uit Kaatsheuvel op en je hebt een compleet nieuwe scootmobiel voor Hennie. Ook kreeg hij een speciale aanpassing om zijn karretje te bevestigen en een onderhoudscontract van 5 jaar bij Scootpallet.

Bron: Loon op Zand Nieuws

Foto: Ron Balkenende

SpeelgoedSpeelgoed