Maximum aan aandacht bereikt: "actiegroep" bereikt Geenstijl

eftelingDat moet toch kirren van genot zijn. Op 1 juli waren ze nog vrijwel onbekend, 4 juli onder de aandacht van Looopings en vandaag bij Geenstijl. De volstrekt anonieme lafbekjes van Stop Oppressive Stereotypes hebben hun maximum aan aandacht bereikt. Ze hebben het enorm druk met het blocken van tegenstanders op Twitter en als Magere Hein met de zeis worden reacties verwijderd op Facebook. Want o wee als je een andere mening hebt. De Efteling is racistisch, punt!! Ze zeggen alleen te praten via The Robertson Report. Dat communiceert dus nogal omslachtig. Maar toegegeven… de teller staat inmiddels op 217 likes. Binnenkort schreeuwende demonstranten voor de poorten van de Efteling?

Het AD, de NOS, nu.nl…. allemaal vinden zij het groot nieuws. Vrouw.nl dikt het nog even flink aan (logisch, dat is een onderdeel van de sensatiekrant De Telegraaf): Monsieur Cannibale…. is het ritje in de draaimolen eigenlijk wel zo onschuldig en kindvriendelijk?” Echt, Nederland is van het padje af. De racismekaart wordt echt werkelijk nu overal getrokken en het leeuwendeel is te laf om er echt tegenin te gaan. Als je bij wijze van spreken een te harde (bruine) scheet laat rent Sylvana Simons van DENK! al naar het plaatselijke politiebureau om aangifte te doen.

Wat ons betreft was dit het laatste wat we van deze kneuzen zullen publiceren. Hoe minder aandacht hoe sneller het uitdooft als een nachtkaars. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. –H.M. van Randwijk

SpeelgoedSpeelgoed