Na sluitingstijd: Teske de Schepper schildert Neon Nachtwacht in de Efteling

eftelingEn je weekend is weer begonnen!! Zonovergoten zomers. Wordt het een dagje Efteling of iets anders? Jij kiest, want het is jouw weekend. Wij gaan weer de Efteling in na sluitingstijd. Dit keer neemt YouTuber Teske de Schepper een kijkje in de Efteling na sluitingstijd. Ze kiest een bijzondere opdracht… de oosterse wachters van Fata Morgana willen een groepsportret. Een echte 1001 Nachtwacht in neon. In deze YouTube-serie krijgen YouTubers de kans om na sluitingstijd één nacht lang spannende en sprookjesachtige avonturen te beleven in de Efteling. Zodra de poorten worden gesloten, begint het avontuur… na de klik!

Heb je een leuk idee voor een challenge of is er een YouTuber die jij terug wilt zien in een volgende aflevering van ’Na Sluitingstijd’? Stuur je idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je dan jouw suggestie terug in een volgende video!

Wil jij ook iets tofs doen na sluitingstijd in de Efteling? Laat het zien op Instagram met #jouwefteling en win jouw idee! Meer info & actievoorwaarden: efteling.com/jouwefteling

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Iedere maandag vind je hier een nieuwe aflevering van ‘Na Sluitingstijd’.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed