Biologisch en gezond assortiment in vernieuwde Gulden Gaarde

eftelingNa een flinke verbouwing is gisteren horecapunt De Gulden Gaarde, gevestigd in Droomvlucht, weer geopend voor het hongerige publiek. Was het kleine restaurantje voorheen niet meer dan een uitgiftebalie en tafels waar alle bezoekers tussendoor moesten lopen richting uitgang van de attractie, nu is het omgebouwd tot een knusse ruimte met open buffet; zelfs de voormalige souvenirwinkel Dromerijen is bij de ruimte getrokken en veranderd in een gezellige zithoek.

Onlangs werden de schappen met souvenirs en fotobalie al verhuisd, waarbij een nieuwe uitgang ontstond voor de Droomvluchtbezoekers. Tussen de zitruimte van De Gulden Gaarde en de lopende band van Droomvlucht zijn sierlijke bogen geplaatst met lampen in dezelfde stijl als de reeds bestaande bloemkelken.

Het aanbod van De Gulden Gaarde is ook drastisch gewijzigd; de Efteling heeft besloten een gezond en biologisch assortiment in te voeren. Naast warme gerechten als een worstenbroodje of soep zijn ook nieuwe zaken verkrijgbaar zoals smoothies en bio-yoghurt met vruchten. Deze producten zijn te vinden op een eiland in het midden van de buffetruimte, waar ook de kassa’s staan. Nieuw is ook een picknicktas met een afbeelding van Roodkapje, die gevuld kan worden om heerlijk leeg te peuzelen in het park.

Bron: vijfzintuigen.nl

SpeelgoedSpeelgoed