Tijdelijk geen bussen tussen Tilburg en de Efteling

eftelingEen buschauffeur is vrijdagavond 22 april bedreigd en beroofd. De dader ging er met de buit vandoor. Na deze overval hebben de chauffeurs besloten het werk neer te leggen. Hierdoor rijden vandaag er geen bussen in Tilburg. Vanwege deze werkonderbreking rijden er ook geen bussen tussen Tilburg en de Efteling. De chauffeurs hebben het werk neergelegd na een gewapende overval op een collega, gisteravond. Twee mannen bedreigden de chauffeur van Arriva en eisten geld, meldt Omroep Brabant. De staking heeft gevolgen voor het stads- en streekvervoer. “Wij begrijpen de emoties, maar wij vinden het neerleggen van het werk geen oplossing voor het probleem”, zegt een woordvoerster van Arriva tegen Omroep Brabant.Voor bezoekers van de Efteling die toch gebruik willen maken van het openbaar vervoer is er een alternatief. Neem de trein naar Den Bosch. Vanuit daar vertrekken wel bussen naar Kaatsheuvel.

Bronnen (deels): loon-op-zand.nieuws.nl en Omroep Brabant.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed