Sprookjesboom: Drakendans

eftelingHallo lieve kinderen! Hier in het sprookjesbos leven we allemaal lang en gelukkig en houden we heel veel van dansen. Jij ook? Dan kun je vandaag weer een nieuwe dans leren met de muziekjuffrouw. Herinner je de Drakendans nog? Dat was een heel leuk liedje en toen zongen de sprookjesbosbewoners hoe je deze dans moest doen. Maar de muziekjuffrouw heeft wat nieuwe danspasjes er bij gemaakt.  Zing en dans mee met de leukste Sprookjesboom liedjes met de muziekjuffrouw en haar leerlingen uit de musical ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. De juffrouw legt stap voor stap de danspasjes uit. Doe je mee? Kijk dan snel na de klik!

Sprookjesboom bij je thuis? Bezoek de speciale Sprookjesboom shop van de Efteling Webshop!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed