Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingZoals elke zondag, het Efteling Journaal door Eftelnieuws. Want voor dat we echt de nieuwe week beginnen kijken we nog even terug op de gebeurtenissen in en om de Efteling van de afgelopen week. Want het was me weer het weekje wel. Zo bleek na inspectie het huisje van grootmoeder (Roodkapje) in zo’n slechte staat te zijn dat het compleet wordt afgebroken en opnieuw gebouwd. Geen halve maatregelen dus. Het nieuwe vakantiepark Het Loonsche Land wordt flink groter dan verwacht, de Vermolen molen draait weer zijn rondjes op het Anton Pieckplein en we kijken nog even naar de nieuwe locatie van Boekanier/Kapitein Gijs. Dit en meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws. Meer info? Bezoek Eftelnieuws.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed