De Gulden Gaarde en Dromerijen op de schop

eftelingDe Gulden Gaarde en Dromerijen zijn op dit moment gesloten vanwege een restyle. Op 12 december werd door Fons Jurgens en Coen Bertens op het vragenuurtje al een klein beetje verklapt wat de plannen voor 2016 zijn. Er moet meer geïnvesteerd worden in de horeca. Vorig jaar werd Grootmoeders Keuken omgetoverd naar ’t Gebraad en in de loop van 2016 zou de uitgangssituatie van Droomvlucht opgeknapt worden. inds een de opening van Droomvlucht in 1993 was de winkel Dromerijen steevast te vinden na een rondje in de attractie. Destijds was de winkel nog in een neutraal thema uitgevoerd, maar in 2007 heeft men een restyling toegepast waardoor de winkel meer in de stijl werd getrokken. 

Enkele jaren later in 2013 werd de winkel wederom aangepast voor de verkoop van actiefoto’s die in de attractie werden gemaakt.

De Gulden Gaarde werd eveneens met Droomvlucht geopend en bevindt zich direct aan de uitstapzijde waardoor de bezoeker direct op het binnenterras staat. Binnen dit horecapunt zijn in de loop van de jaren al heel wat assortimentswijzigingen geweest waardoor de keuken regelmatig op de schop is geweest. Door deze verbouwing kan wachtend publiek op dit moment geen kopje koffie drinken op het terras en moeten fotomodellen het helaas even stellen zonder fotobalie. Het attractiepark hoopt de verbouwing binnen aanzienlijke tijd af te ronden.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed