Cast van musical De gelaarsde Kat bekend

eftelingDe Efteling heeft de cast voor de nieuwe productie bekend gemaakt. In De gelaarsde Kat zullen onder andere Marcel Visscher en Vajén van den Bosch spelen. Verder zoekt het park veel kinderen voor speciale gastrollen. De rol van de gelaarsde Kat wordt gespeeld door Marcel Visscher. Deze musicalacteur speelt op dit moment de rol van Gaston in Beauty and the Beast en heeft verder in onder andere Shrek, Hairspray, Petticoat en Moeder ik wil bij de Revue gespeeld. Ook heeft hij in 1999 als danser in de Efteling sprookjesshow opgetreden. Vajén van den Bosch zal de rol van de Prinses op haar nemen. Zij is geen onbekende in het Efteling Theater, eerder speelde ze daar in The Sound of Music, Droomvlucht en Klaas Vaak.

Op dit moment speelt ze Sandy in de musical Grease. Komend voorjaar is ze ook te zien in Musicals in Concert on tour.

Verder speelt Dick Cohen de rollen van Koning, Kattenvrouw en Molenaar. Cohen speelde eerder in onder andere Hairspray, Annie en de Kleine Zeemeermin. Soy Kroon zal als laatst de rol van de Molenaarszoon op zich nemen. Hij speelde eerder in Oorlogswinter, War Horse en in het Efteling Theater was hij Spijker in Kruimeltje.

Het ensemble van deze productie bestaat uit: Pepijn Schwartz, Anne van den Beuken, Emma Buisman, Samantha Lernout, Amy Beekmans, Eli ter Hart en Brent Pannier. Er is ook al een vaste kindercast bekend. De Efteling zoekt ook nog duizend speciale katten die eenmalig een rol zullen spelen in de musical. Dus ken jij iemand tussen de 6 en 12 jaar? Aanmelden hiervoor is vanaf vandaag mogelijk.

Verhaal
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaald een ander staartje?

De musical zal 75 minuten duren en draait van 18 september tot en met 5 maart 2017.

Kaartverkoop
Inmiddels is de kaartverkoop gestart. Kaartjes kosten tussen €11,45 en €24,95 en er zijn ook combinatietickets voor het toegang tot het park te verkrijgen.

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed