Benten's beste (103): Uitdaging in het Sprookjesbos en op zoek naar Klaas Vaak

eftelingVrijdag! Eindelijk! Het weekend is weer je beste vriend en Benten ook. Want hij neemt zoals altijd elke vrijdag een verfrissende duik in het grote archief der Efteling filmpjes. Vraagje! Wat hebben het kasteel van Doornroosje, de Fakir en het Spookslot gemeen met een meisje met vlechtjes, een man met rood shirt en zonnebril én een zoenend stelletje? Uhh? Tuurlijk! Allemaal nodig voor de opdracht van deze week! Na een lekker dagje Efteling, probeert Benten een slaapplek te regelen in Bosrijk. Na een wandeling (met kabouters!) door dit bijzondere park ontmoet hij Klaas Vaak. Lukt het hem om met een beetje hulp van Klaas Vaak in zo’n mooi Bosrijk huys te snurken? Kijk snel na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed