Benten's beste (102): Op verrassingsbezoek bij een fan en werken in het Efteling Hotel

eftelingVrijdag! Weekend! Heerlijk even de boel de boel laten. Even op adem komen en tijd voor jezelf. Maar natuurlijk ook weer tijd voor Benten die ook deze week weer een duik neemt in het grote archief der Efteling filmpjes. Vorige week nog werkte Benten nog mee in het Efteling Hotel. Dat vond hij zo leuk dat hij vandaag er gewoon weer werkt. Maar dat niet alleen. Hij ging ook nog eens op verrassingsbezoek bij een hele grote Efteling fan. Benten vraagt hem het hemd van het lijf, verrast hem met een speciale groet van Roodkapje en Ezel en speelt met hem een echte Eftelingquiz. Hoe snel gaat de Python? Hoe lang is de nek van Langnek? Enne.. hoe spelde je Aquanura ook alweer? Kijk voor de antwoorden snel na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed