Spectaculaire nieuwe Efteling-commercial op Duitse en Vlaamse tv

eftelingWaar wij als Nederlanders het nog steeds moeten doen met het roodharige jongetje dat vol overtuiging in een spreekbeurt voor de klas vertelt over zijn avonturen die hij beleefde in de Efteling (‘Echt waar!’), is er sinds deze week een nieuwe spectaculaire tv-commercial te zien op de Duitse tv waarin vele sprookjesachtige, angstaanjagende en betoverende beelden uit het park te zien zijn. Ondertussen is er ook al een Vlaamse versie. De met liefde gemaakte commercial verbindt talloze attracties met elkaar. Hoofdthema is dat er op een plek élke seconde wonderen gebeuren, wat verbeeld wordt met een wegtikkende wijzer op een klok.Versneld gemonteerde fragmenten die verrijkt zijn met sprookjesachtige belichting en spannende muziek maken van het reclamefilmpje een waar schouwspel dat uitnodigt om vaker te bekijken.

Vooral bijzonder zijn de beelden van de vrije val van Baron 1898 die rechtstreeks overgaan naar de mijntunnel van de Vliegende Hollander om vervolgens in sneltreinvaart uit te komen in het Zompenwoud van Droomvlucht. De stadspoort van Raveleijn gaat naadloos over in de minaret van Fata Morgana. Opvliegende Raveleijn-raven lijken te veranderen in de gekleurde duiven in het Sprookjesbos. Ook is er een rol weggelegd voor de Sprookjesboom en de Sprookjessprokkelaar en diverse andere beelden uit het Sprookjesbos. Uiteraard zijn er ook kinderen te zien in het filmpje, die deze keer echter slechts een verbindende rol spelen tussen de vele korte fragmentjes.

De Efteling hanteert ook voor seizoen 2016 de slogan ‘Wereld vol Wonderen’, getuige de nieuwe commercial.

Eftelingliefhebbers hopen nu al vurig dat deze commercial zeer binnenkort ook in Nederland te zien gaat zijn en niet exclusief voor onze buurlanden gemaakt is. Overigens zijn er in Duitsland door het jaar heen ook Efteling-acties waarbij entreekaartjes voor bijna 15 euro goedkoper aangeschaft kunnen worden.

Bron: vijfzintuigen.nl


Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen