Nieuwe Efteling-website gelanceerd

eftelingDe Efteling heeft vandaag haar vernieuwde website gelanceerd. De nieuwe website is opgedeeld in verschillende overzichtelijke blokken waar men kan kiezen voor de verschillende onderdelen van het attractiepark zoals de attracties of eventuele praktische informatie. Het park heeft er voor gekozen om de bestaande onderdelen “Park”, “Overnachten” & “Theater” te behouden op de huidige webpagina.  De homepagina van het attractiepark is in de loop der jaren al diverse keren veranderd. Dit gebeurde voor het laatst in 2013. Echter bleek dat sommige onderdelen van de website vaak nog niet veranderd waren waardoor er een groot assortiment lay-outs ontstond.

Hoewel het park een aantal keer heeft aangegeven de gehele website aan te zullen pakken is dit er nooit van gekomen. Dit gehele euvel is met de nieuwe site geheel verdwenen en alle pagina’s krijgen nu dezelfde lay-out.

Het grootste verschil met de oude website zit in het navigeren over de webpagina’s. De knoppen zijn van de zijkant naar boven verhuisd waardoor alles overzichtelijk is opgebouwd. Zo is bijvoorbeeld de praktische informatie op de pagina in het kort weergegeven maar waarna men doorklikt vind men de uitgebreide versie van het verhaal. De website is overigens ook toegankelijk geworden voor bezoekers uit Engeland, Frankrijk en Duitsland.
Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed