Leren met Jokie: Tellen

eftelingHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie en Jet hebben vandaag zin om dingen te tellen. Tel je mee? ‘Leren met Jokie’ is een interactieve reeks waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur. Leer samen met Jokie en Jet tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is. Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. Na de klik zie je meer!

Je komt Jokie en Jet overal tegen. Heb jij ze al gezien? Je vindt Jokie en Jet ook op http://www.jokie.nl.

De leukste Jokie producten vind je in de speciale Jokie Shop van de Efteling Webshop!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed