Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingVrolijk Pasen allemaal! En op deze Eerste Paasdag blikken wij terug op de gebeurtenissen van de afgelopen week. Want het was me weer het weekje wel. Zo kwam de pas heropende Pagode weer reutelend en krakend aan de grond en niemand weet of de Efteling hem weer op korte of lange termijn weer omhoog krijgt. Ook de nieuwe plaats van Boekanier Gijs krijgt steeds meer vorm en was er weer veel te volgen bij de bouw van Symbolica. Maar het was vooral de week van Pinokkio. De nieuwste bewoner van het Sprookjesbos liet zich deze week voor het eerst zien aan de pers en een dag later het publiek. Dit en meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws. Meer info? Bezoek Eftelnieuws.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed