Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingEn ook op deze bijzondere eerste lentedag kijken we zoals iedere zondag weer terug op de gebeurtenissen in en om de Efteling van de afgelopen week. Zo zou het doolhof toegankelijk moeten worden voor gehandicapten en is het dagje karpervissen in de Efteling succesvoller verlopen dan verwacht. Verder nog nieuws van het Loonsche Land, het nieuwe bungalowpark van de Efteling, want de vergunning voor de bouw is namelijk binnen. Klaar? Heien maar! En natuurlijk werpen we nog een blik op de voortgang van Pinokkio in het sprookjesbos. Na de klik wordt je weer helemaal op de hoogte gebracht door Eftelnieuws.

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws. Meer info? Bezoek Eftelnieuws.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed