Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingEen nieuwe morgen, een nieuwe dag, een nieuwe week! Wat de week ons gaat brengen weten we nog niet maar wat we wel altijd doen is terugblikken op de afgelopen week. En dat doen we met de wekelijkse editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws. En er gebeurde veel deze week. Zo ging de Pagode eindelijk weer open voor publiek, trok de Efteling maar liefst 4,7 miljoen bezoekers in 2015, werd de laatste hand gelegd aan het vernieuwde restaurant Globetrotter/Welkom/Panorama (doorhalen wat niet van toepassing is) en ging de eerste paal voor Symbolica de grond in. Dit en meer na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws. Meer info? Bezoek Eftelnieuws.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed