Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingZondag. Even tot rust komen voordat er weer een nieuwe drukke werkweek gaat beginnen. Tijd om eens terug te blikken op de gebeurtenissen in en om de Efteling van de afgelopen week. En dat doen we met een nieuwe editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws. Met vandaag de volgende onderwerpen: opnieuw zijn er technische problemen bij Baron 1898. De attractie blijft wel gewoon geopend. Filmen in De Vliegende Hollander is tegenwoordig verboden. De Efteling lanceerde afgelopen week de vernieuwde website en we nemen weer een kijkje bij de Pagode waar men met man en macht werkt aan een spoedige heropening. Dit en meer in een nieuw Efteling Journaal na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Aanbiedingen bij webshops