Directeur en ontwerpers Efteling vertellen over nieuwste sprookje Pinokkio

eftelingNana neemt samen met Fons Jurgens, Algemeen Directeur Efteling en Ontwerpers Alessio Castellani en Robert-Jaap Jansen een kijkje bij het nieuwste sprookje in de Efteling. Sinds gisteren kun je op zoek naar Pinokkio in het Sprookjesbos! Het sprookje Pinokkio gaat over een ondeugende houten pop die graag een echte jongen wil worden. Pinokkio is het 29e sprookje in het Sprookjesbos en vind je tussen de sprookjes De Rode Schoentjes en Roodkapje! Wanneer kom jij naar het nieuwe sprookje kijken? Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed