Code geel: Efteling sluit achtbanen vanwege zware windstoten

eftelingHet KNMI heeft al sinds gisteren code geel uitgegeven voor het het hele land. Iedereen moet dan bedacht zijn op stormachtige wind en zware windstoten. Dat is in de Efteling niet onopgemerkt gebleven. Vanwege de wind heeft de Efteling besloten om alle achtbanen (uitgezonderd Vogel Rok) voor de rest van deze Tweede Paasdag buiten gebruik te stellen. “Veiligheid voor alles” is het devies. Vanwege de windwaarschuwingen namen veel mensen het zekere voor het onzekere en besloten thuis te blijven met als gevolg dat het in het park nu rustig is. Bezoekers spreken over “een rustige sfeer, wel een harde wind maar vooral droog en heel veel zon.”Voor de liefhebbers van Pinokkio de Musical in het Efteling Theater is het vandaag sowieso een bijzondere dag. Vanmiddag worden de allerlaatste voorstellingen gegeven. Echt missen hoef je Pinokkio niet want de houten pop is sinds afgelopen donderdag komen wonen in het Sprookjesbos.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed