Benten's beste (99): Benten steekt de handen uit de mouwen in Ruigrijk

eftelingGoede vrijdag! Het extra lange weekend staat voor de deur. Pasen is here to stay! En natuurlijk is Benten het paashaasje en duikt hij voor jou in het grote archief der Efteling filmpjes. Na Anderrijk en Marerijk volgt Ruigrijk. Voor snelheid en sensatie binnen de Efteling moet je in het Ruigrijk zijn. En in datzelfde Ruigrijk steekt Benten deze week de handen uit de mouwen en helpt hij zijn Efteling collega’s bij belangrijke taken.  Zo assisteert hij bij de opstart van de Python, controleert hij of alle beugels goed vast zitten en iedereen klaar is voor een bloedstollende rit in de Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Kijk snel na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed