Benten's beste (98): Benten helpt een handje mee in het Marerijk

eftelingVrijdag!!!!!! Yessss!!!! Het weekend staat met smart op je te wachten. En Benten ook! Want uit het grote archief der Efteling filmpjes wist hij weer een bijzonder filmpje op te duiken. Vorige week nog in Anderrijk, vandaag in Marerijk. Vroeg in de ochtend meldt Benten zich bij Station Marerijk om mee te helpen met het uitvegen van de vlampijpen van de stoomtrein, helpt hij mensen in- en uitstappen in Droomvlucht, ontvangt hij gasten in Villa Volta en zorgt hij ervoor dat het Stoomcarrousel nog een rondje draait. Kijk snel na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed