Benten's beste (97): Benten helpt mee in Anderrijk

eftelingNa een week van ploeteren is het dan toch weer zo ver…. vrijdag! Het weekend nadert met rasse schreden dus het is weer tijd voor jezelf… en voor Benten natuurlijk. Die neemt zoals iedere week weer een frisse duik in het grote archief der Efteling filmpjes. Waar kan je je dag nou beter mee beginnen dan met een ritje in de Bob? En weet je wat het allerleukste is? In de Efteling is altijd wat te doen! Zeker voor een ijverige Benten. Eerder hielp Benten al een handje mee in Ruigrijk. Nu is het nu tijd om de handen uit de mouwen te steken in Anderrijk.  En dat doet hij na de klik!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen