Benten's beste (96): Carnavalswagen bouwen en tompouces maken in Monsieur Cannibale

eftelingVrijdag! Bijna niet te geloven.. maar het is echt zo.. weekend!! Tijd voor jezelf, tijd voor ontspanning. En voor Benten natuurlijk. Het is halfvasten…. de helft van de tijd tussen carnaval en Pasen zit er op. En omdat een hoop optochten afgelopen carnaval werden afgelast door het extreem slechte weer zullen er dit weekend alsnog een hoop optochten plaatsvinden met praalwagens. Een beetje extra carnaval dus. Mooi moment voor Benten om uit het grote archief der Efteling filmpjes er eentje uit te pikken over praalwagens. Benten kijkt bij één van die verenigingen en steekt de hardwerkende bouwers van c.v. (op)bokken uit Oijen (Oss) een hart onder de riem. Hij helpt mee met het bouwen van hun carnavalswagen in de stijl van Carnaval Festival! Kijk snel na de klik!

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen