Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingZo’n week vliegt voorbij als een fakir op zijn tapijt. Dat ging best wel weer snel. En dan is er ook weer genoeg gebeurd deze week in en om de Efteling. Zo zijn de toiletten opgeleukt, werd de openingsdatum voor het nieuwe sprookje in het sprookjesbos bekend gemaakt, zijn er weer mooie ontwikkelingen te zien bij de bouw van Pinokkio en wordt steeds duidelijker dat website coolcrazy.nl haar klanten doelbewust oplicht! Bestelde Efteling miniaturen worden nooit bezorgd (wel vooraf betalen) en de zgn. “fysieke” winkels van coolcrazy blijken niet eens te bestaan. Een terechte waarschuwing dus voor de Efteling liefhebbers. Dat alles te zien na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen