Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingZondag weer! Voor je het weet is de werkweek alweer begonnen. Maar niet voordat we eerst terugblikken op het nieuws over de Efteling van de afgelopen week. Zo worden de restaurants Globetrotter en Welkom verbouwd en samengevoegd tot één nieuw restaurant: Panorama. Ook ging de Vliegende Hollander na een winterstop weer open. Er is intussen flink gewerkt aan de verbetering van deze attractie. Daarnaast moest een mafklapper zonodig granaten uit de Tweede Wereldoorlog in de buurt van de Efteling verstoppen en kwamen we een zwendel in Efteling miniaturen op het spoor. Dit en meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal door Eftelnieuws. Na de klik!

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed