De Efteling zoekt 65 jaar herinneringen

eftelingOp 31 mei 2017 bestaat de Efteling officieel 65 jaar. Een bijzondere mijlpaal voor het attractiepark uit Kaatsheuvel. Dat in de afgelopen 65 jaar is uitgegroeid van 10 sprookjes en een trapveldje, naar een wereld vol wonderen. Speciaal voor het jubileumjaar is de Efteling op zoek naar persoonlijke en unieke herinneringen die gasten aan het attractiepark, hotel, vakantiepark, theater of golfpark hebben. De meest bijzondere herinneringen van gasten zullen straks centraal komen te staan in het jubileumjaar. Bijvoorbeeld in een boek, een museumtentoonstelling of op posters.  

Veel gasten hebben de afgelopen jaren hun herinneringen al met de Efteling en de rest van de wereld gedeeld. Zo plaatst Samarinda Stevens uit Zoetermeer op Facebook foto’s van haar zoon door de jaren heen en schrijft erbij: “We hebben zóveel meegemaakt in de Efteling tijdens de ontelbaar fantastische bezoeken. Onze zoon meet zich al jaren bij de meetpaal van de Vliegende Hollander en afgelopen augustus was hij ein-de-lijk groot genoeg en kreeg hij zijn felbegeerde blauwe bandje. We hebben elke keer bij het meten een foto gemaakt. Ik vind het echt super om m’n kinderen letterlijk te zien opgroeien in de Efteling.”

Ook Hedy de Kort uit Tilburg deelt een herinnering met haar kleindochter: “Vier jaar achter elkaar, iedere vrijdag als oppas oma met onze kleindochter Nienke naar de Efteling. Zij ging altijd als prinses verkleed. Het was altijd feest en ik koester die bijzondere jaren.”

Meedoen
Iedereen die ook een mooie herinnering heeft en die wil delen met de Efteling, kan dat de komende maanden doen via de site. Via deze website kunnen alle herinneringen in de vorm van foto’s, filmpjes of verhalen worden ingestuurd. 

Bron: Efteling via vijfzintuigen.nl

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed