De beleving (53): Suites van het Efteling Hotel

eftelingAfgelopen zaterdag gaf Michael Klijnhout je een kijkje achter de doorgaans gesloten deur van de Fata Morgana suite in het Efteling Hotel. Vandaag in “De beleving” gaan we nog eens verder kijken in het hotel met Eftelwesley. Zo bezoekt hij de Carrousel Suite, Theater Suite en de Vergulde Suite. Niet echt kamers die je normaal standaard zou boeken voor een overnachting in het hotel, maar wanneer zo’n kamer (eigenlijk suite) boekt krijg je dubbel en dwars waar voor je geld. Kijk mee in de wonderlijke suites van het Efteling Hotel alsof je het zelf beleefd hebt. Na de klik zie je meer!Carrousel Suite


Theater Suite


Vergulde Suite

Volgende week bezoekt Eftelwesley nog meer suites in het Efteling Hotel.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed