Benten's beste (95): Benten bezorgt bestellingen voor Eftelingshop.eu

eftelingVrijdag!!! Yes!!!! Ja, of niet… voor veel mensen was het de afgelopen week voorjaarsvakantie. Dus wat te doen? Juist, extra genieten van dit komende weekend. Samen met Benten natuurlijk. Want zoals iedere vrijdag neemt hij een duik in het grote archief der Efteling filmpjes. En deze keer een filmpje van Benten als bezorger van de Efteling Webshop. Ja, dat was toen. Maar die webshop bestaat toch al lang niet meer? Nou, wel dus. De naam is nog steeds hetzelfde, het www adres een klein beetje veranderd en de shop wordt uitgevoerd door Bol.com. Benten draait een dagje mee als bezorger en levert de bestellingen én een extraatje persoonlijk af. Na de klik zie je meer!

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed