Benten's beste (94): Benten neemt een kijkje bij de Finaledag van de Sprookjesboom kinderkorenwedstrijd

eftelingJa, daar is de vrijdag dan weer. Het was zoals gebruikelijk weer een week wachten, maar het is het waard. Wees welkom weekend! Tijd voor jezelf, tijd voor Benten. En precies, daar duikt hij voor jou weer in het grote archief der Efteling filmpjes. We keren terug naar juli 2014. Op 6 juli was de Finaledag waarbij alle kinderkoren mochten optreden in de Efteling. Uiteindelijk koos de professionele jury, waaronder Sem van Dijk, deze spannende dag de winnende kinderkoren die een eenmalige rol krijgen in Sprookjesboom de Musical. Wie mag er niet ontbreken op een spannende finale? Benten natuurlijk!  Kijk snel na de klik!

Wil je niets missen van de Efteling? Abonneer je dan gratis op het Efteling YouTube kanaal: http://www.youtube.com/efteling. De Efteling beleef je 24 uur per dag!

Fan van de Efteling? Delen maar! Via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen