Benten's beste (93): Van Efteling Kids Radio tot een uitdaging in Joris en de Draak!

eftelingEn zo zijn we alweer terechtgekomen op de vrijdag. Een welverdiend weekend staat klaar voor je. Tijd voor jezelf. Tijd voor Benten! En die neemt zoals (bijna) elke vrijdag een duik in het grote archief der Efteling filmpjes. Waarom? Omdat het eigenlijk best wel zonde is om die te laten verstoffen op de plank. Deze week spreekt Benten even in een andere microfoon; namelijk die van Efteling Kids Radio! Hij is te gast in de Wonderlijke Middagshow van DJ Fee. Zij laat zien hoe je radio maakt en test in de Efteling melodieën zijn muziekkennis. Oeps.. dat kan beter Benten! Enne, wie is toch die Tim uit Oss die tijdens de uitzending belt? Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed