Benten's beste (92): Benten viert carnaval met Jokie in Carnaval Festival

eftelingHoera!! Vrijdag! Bijna weekend! Je hebt het toch maar weer gehaald. Tijd voor jezelf, tijd voor Benten. Hij nam speciaal voor jou weer een duik in het grote archief der Efteling filmpjes en trof daar een filmpje aan die nog niet eerder op deze nieuwspagina is langsgekomen. Omdat het bijna carnaval is hebben Pardoes en Pardijn besloten om Jokie te kronen tot Prins Carnaval van de Efteling. Benten krijgt de opdracht om dit heugelijke feit feestelijk in te leiden! Maar hoe huldig je nou een Prins Carnaval? Met een heleboel gasten, prinsen, confetti, een polonaise en ‘De Deurzakkers’ natuurlijk. Zal het Benten lukken om dit allemaal te regelen? Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed