Raveleijn de serie Aflevering 11

eftelingDe Vijf ruiters komen aan bij Raveleijn. Graaf Olaf stuurt zijn Graffers op ze af. Gelukkig ontdekken ze een zwakke plek en binnen de kortste keren zijn de Graffers verslagen. Maar dan begint de grond te trillen… wat heeft de graaf nog meer in petto? Joost ontdekt in het bos vlakbij zijn nieuwe huis een oude stadspoort. Raven leiden hem samen met zijn broers en zussen door de poort. De kinderen veranderen in volwassen ruiters en de raven in prachtige paarden. In het graafschap Ravenbosch staat hen een groot avontuur te wachten. Kijk voor aflevering 11 na de klik!

Meer over Raveleijn vind je op: http://www.raveleijn.nl of bezoek de speciale Raveleijn Shop.

De attractie Raveleijn is momenteel gesloten t/m 24 maart 2016.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed