Leren met Jokie: Kleuren

eftelingHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie heeft vandaag een tekening gemaakt. Hij heeft veel kleurpotloden in zijn kleurdoos. Help jij Jokie mee met inkleuren? ‘Leren met Jokie’ is een interactieve reeks waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur. Leer samen met Jokie en Jet tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is. Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. Na de klik zie je meer.

Jokie bij je thuis? Voor dvd’s, spelletjes, knuffels en meer ga je naar de Jokie Shop!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Kantoor en schoolKantoor en school