Keek op de week: het Efteling Journaal

eftelingWat een week, wat een week! En die week is ook nog eens voorbij! Wat leek op een kalm, rustig begin werd al snel een zware zuidwester aan nieuws en informatie toen de Efteling toch nog onverwachts het persbericht naar buiten bracht over de komst van de nieuwste (en duurste) attractie Symbolica. Eftelnieuws bracht daarom afgelopen week al een extra editie over Symbolica die je kan zien als bonus na de klik. Maar er gebeurde meer. Zoals de vraag of de Pagode misschien veranderd zou worden i.v.m. de nieuwe attractie, kwam er een einde aan het bijzondere bloemperk met Efteling logo en struinden archeologen naar het verleden op de bouwgrond van het nieuwe bungalowpark Het Loonsche Land. Dit en meer in een nieuwe editie van het Efteling Journaal.

En als bonus een extra Efteling Journaal over de komst van Symbolica:

Het Efteling Journaal wordt geproduceerd door Eftelnieuws.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed