Efteling Muzikanten: Ode aan De Vliegende Hollander

eftelingHet is gebeurd. Het doek is definitief gevallen voor de Efteling Muzikanten. Vandaag vonden tijdens de laatste dag van de Winter Efteling de allerlaatste optredens plaats. Al jaren waren zij een begrip in de Efteling met hun eigentijdse versies van onder meer Efteling melodieën. Maar de koek is op. Het is tijd voor iets nieuws volgens de Efteling zelf. Het is nog even afwachten wat dat wordt. Morgen gaat De Vliegende Hollander na een uitgebreide reparatie onderhoudsperiode van 2,5 maanden weer open. Wat is er dan toepasselijker om met de Efteling Muzikanten er uit te gaan met een ode aan deze attractie? Je ziet het na de klik! Wil de laatste bezoeker het licht uit doen? Alvast bedankt!

Wie deze muzikale kanjers wilt blijven volgen kan terecht op de website van The Slampampers. Onder deze naam blijven ze in het land optreden.

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed