Benten's beste (91): Nog één keer met de Efteling Muzikanten

eftelingVrijdagmiddag! Je hebt het weer gehaald….. de werkweek is bijna voorbij en het weekend staat voor de deur. Tijd voor jezelf, tijd voor Benten. Zoals elke vrijdag neemt hij een duik in het grote archief der Efteling filmpjes. Vandaag blikt Benten nog eens terug op zijn eenmalige deelname aan de Efteling Muzikanten. Na dit weekend valt het doek voor deze muzikale kanjers. Dat afscheid kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Benten bezoekt de Efteling Muzikanten, leert triangel spelen en speelt zelfs mee in één van hun optredens! Dat was zo vermoeiend dat hij zich daarna ging ontspannen in Droomvlucht. Kijk gauw na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed