Benten's beste (90): Benten helpt mee op het Efteling Golfpark

eftelingHa lekker! Het is weer vrijdag. Laatste werkdag, laatste schooldag. Dan… weekend. Tijd om te ontspannen, tijd voor Benten. Hij struint iedere week het grote archief der Efteling filmpjes af op zoek naar de leukste filmpjes tot nu toe. Benten ging ooit eens aan de slag op de 18-holes golfbaan van het Efteling Golfpark! In de ochtend meldt Benten zich bij het Clubhuis waar de Marshall uitlegt welk werk Benten gaat verzetten. Zo harkt Benten een bunker aan, zet hij de laatste puntjes op de i bij de holes, maait het gras, helpt hij als caddy, volgt een golftraining en gaat hij in stijl de strijd aan met Wolf na de klik!

Meer weten over het Efteling Golfpark? Neem dan een kijkje op http://www.efteling.com/golfpark.

Fan? Delen maar via Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

Bol AlgemeenBol Algemeen