Benten's beste (89): Afvallen in de Python en Benten ontdekt Fata Morgana

eftelingHet is weer vrijdag. Fluitend naar huis, schooltas in de hoek en op naar het weekend! Tijd voor jezelf, tijd voor Benten. En ja hoor, tijdens zijn duik in het grote archief der Efteling filmpjes had hij weer beet. Het kijken van een horrorfilm zou volgens onderzoek calorieën verbranden. Een enge film is minstens zo eng als een enge attractie, toch? Je voelt ‘m al… Benten checkt deze week of je kilo’s verliest in enge en spannende attracties. En dat is zeker niet verkeerd zo na de feestdagen. High five! Kijk snel na de klik!

Fan van Benten? Delen maar! Twitter, Facebook of Google+. Of je vertelt er gewoon ouderwets over tegen je vrienden 😉 Verras een vriend, deel een filmpje.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Bezoek de Efteling Webshop!
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed